Pannenkoeken (per pannenkoek: 210 kcal/14 gram eiwit)

Pannenkoeken blijft een all-time favoriet. Lekker op elk moment van de dag: tussendoor, als maaltijd, ’s ochtends of ’s avonds. Áltijd. Lekker met wat stroop, ook lekker met wat geraspte kaas meegebakken naar behoefte.

Ook smakelijk met wat opgeklopte slagroom en vers fruit!

Wat heb je nodig?

  • 250 g melk
  • 1 snufje zout
  • 3 eieren
  • 250 ml volle melk
  • 1 el olijfolie
  • 120 ml PROSource neutral (of PROSource Bosbessenpunch voor een zoete variant)

Hoe maak je het?

  • Mix alle ingrediënten goed door elkaar. Makkelijkste met een blender (dan heb je meteen een schenkkan), maar kan ook met de hand of met een mixer. Te dik: voeg wat extra melk toe, te dun: voeg wat extra bloem toe. Bak in een beetje boter de pannenkoeken (boter maakt de randjes lekker krokant). Keer de pannenkoeken pas als de bovenkant droog is. Enjoy!

Extra tip: vries per pannenkoek in en haal ze eruit op dagen dat je wat minder puf hebt om in de keuken te staan of weinig tijd hebt!