“Aardappelpuree met een korstje” (480 kcal, 24 gram eiwit)

Als er iets is wat iedereen altijd lust is het wel aardappelpuree. Lekker romig gemaakt door een klontje boter. Met een krokant korstje maak je deze energieverrijkte aardappelpuree helemaal af. Hoe? Lees verder!

Wat heb je nodig?

  • 3 aardappelen ter grootte van een ei
  • kleine hoeveelheid roomboter (20 gram)
  • 1 zakje PROSource Plus
  • 15-20 gram geraspte kaas
  • paneermeel

Hoe maak je het?

• Schil de aardappels en kook ze gaar en giet ze af. Voeg de PROSource, een klontje roomboter, een snufje peper en zout. Stamp de aardappelen fijn en schep alles door elkaar.
• Schep de aardappels in een ovenvast schaaltje en strooi de kaas erover en vervolgens de paneermeel. Leg er nog 2-3 kleine klontjes boter op en bak 8-10 minuten in de oven op 180 graden.

Extra tip:

De PROSource maakt het wat zoeter. Ben je iemand die meer van pittig houdt? Neem dan oude geraspte kaas: dit geeft de maaltijd wat meer pit.