Pannenkoeken (per pannenkoek: 210 kcal/14 gram eiwit)
Pannenkoeken blijft een all-time favoriet. Lekker op elk moment van de dag: tussendoor, als maaltijd, ’s ochtends of ’s avonds. Áltijd. Lekker met wat stroop, ook lekker met wat geraspte kaas meegebakken naar behoefte.
Ook smakelijk met wat opgeklopte slagroom en vers fruit!
![](https://www.glnp.be/wp-content/uploads/2016/06/WhatsApp-Image-2017-06-02-at-14.40.46-578x1030.jpeg)
Wat heb je nodig?
- 250 g melk
- 1 snufje zout
- 3 eieren
- 250 ml volle melk
- 1 el olijfolie
- 120 ml PROSource neutral (of PROSource Bosbessenpunch voor een zoete variant)
Hoe maak je het?
- Mix alle ingrediënten goed door elkaar. Makkelijkste met een blender (dan heb je meteen een schenkkan), maar kan ook met de hand of met een mixer. Te dik: voeg wat extra melk toe, te dun: voeg wat extra bloem toe. Bak in een beetje boter de pannenkoeken (boter maakt de randjes lekker krokant). Keer de pannenkoeken pas als de bovenkant droog is. Enjoy!
Extra tip: vries per pannenkoek in en haal ze eruit op dagen dat je wat minder puf hebt om in de keuken te staan of weinig tijd hebt!
![](https://www.glnp.be/wp-content/uploads/2016/05/Logo-GLNP-BV-2016.png)